Diensten

K9 / HONDENBEGELEIDER

Dit preventiemiddel is, volgens ons, het meest afschrikwekkend bij het bewaken van roerende en onroerende goederen.

Buiten de afschrikkende werking, biedt de hondeneenheid een snellere interventie en een reactievere ingrijp na potentieel gewelddadige of bewapende agressies

Al onze honden worden zorgvuldig uitgekozen en aangekocht bij erkende professionele hondentrainers die in het milieu gekend zijn.

We binden onze honden van hoog niveau met geselecteerde agenten die gemotiveerd zijn in deze sector te werken. Het resultaat ? Een doeltreffend en efficiënt team.

K9 - Beschermingshonden

Onze honden en onze hondenbewakingsagenten zijn opgeleid en gecertifieerd conform aan de Belgische normen.

Om een continuiteit in onze uitstekende dienst te garanderen, worden onze honden voortdurend geëvalueerd en een regelmatige training wordt ook gegeven aan de hondenbegeleiders en de honden door onze eigen trainers.

K9 - Opsporingshonden

Onze K9 opsporingshonden worden opgeleid om explosieve stoffen in voetuigen, gebouwen, bagage en op personen op te sporen.

Het K9 opsporingsteam bestaat uit Mechelse -en Duitse schepers. Deze onderzoeks, - vreedzame, en proactieve honden, zijn perfect voor het opsporen van verdovende middelen en explosieven in luchthavens, havens, stadia, winkelcentra, discotheken en elke risicolocatie.

EEN PRIJSOFFERTE AANVRAGEN